Home TOP NEWS «Ο Απόλλων θα είναι σκληρός διαπραγματευτής…»

«Ο Απόλλων θα είναι σκληρός διαπραγματευτής…»


Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Απόλλωνα ωστόσο ο Γάλλος αποχωρεί με δίκη του επιθυμία, από την ομάδα της Λεμεσού.

Με σημερινή του τοποθέτηση ο Εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων Φανούριος Κωνσταντίνου είπε ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μεταπιστεί ο ποδοσφαιριστής και να παραμείνει στο Απόλλωνα, αυτό δεν κατέστη δυνατό, είναι ανένδοτος, έτσι η διοίκηση έβαλε πωλητήριο στον Γάλλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Φανούριου Κωνσταντίνου:

«Tα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας να μεταπείσουμε τον ποδοσφαιριστή. Του είχαμε πει αν ήταν πρόβλημα η άδεια για την εγκυμονούσα γυναίκα του. Του χορηγήσαμε άδεια μέχρι τα τέλη Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ήρθαν ήδη προτάσεις για τον Ρομπέρζ στα γραφεία του Απόλλωνα. Η μία καλύπτει τον Απόλλωνα αλλά όχι τον ίδιο τον παίκτη όπως μας είπε. Το πρόβλημα δεν είναι η άδεια που ήθελε για την εγκυμονούσα γυναίκα του όπως γράφτηκε, αλλά κάτι άλλο.

Ο Απόλλωνας θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Έκαναν τα πάντα ο κ. Κίρζης, ο κ. Παπαγιάννης, ο κ. Κονναφής, ο Σωφρόνης, αλλά ήταν ανένδοτος και ήθελε να αποχωρήσει».