Home TOP NEWS Νούνο Ασίς: «Άλλαξα την πτήση μου για να βρεθώ εδώ»

Νούνο Ασίς: «Άλλαξα την πτήση μου για να βρεθώ εδώ»


Στην πρώτη προπόνηση παρευρέθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νούνο Ασίς. Ο Πορτογάλος ατζέντης, πλέον, πραγματοποίησε δηλώσεις και ανέφερε αρκετά ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι μια μέρα για τους ποδοσφαιριστές. Άλλαξα την πτήση μου γιατί με κάλεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είμαι εδώ. Είναι πάντοτε όμορφο να είμαι εδώ. Ξέρω ότι ο κόσμος συνεχίζει να με αγαπά έτσι άλλαξα την πτήση μου. Για να είμαι δίπλα τους».

Για το αν θα φέρει κι’ άλλους ποδοσφαιριστές στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ποτέ δεν ξέρεις. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστές. Βρήκα ακόμα έναν ποδοσφαιριστή αλλά είπε ότι δεν είναι τώρα η στιγμή να πάω στην Κύπρο. Κάποιοι θέλουν κάτι καλύτερο, Ισπανία ή Αγγλία. Αν φέρω κάποιον θα το κάνω γιατί πιστεύω πως μπορεί να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Για το τι περιμένει να δει από την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος: «Δεν ξέρω… Κάποια πράγματα άλλαξαν απ΄όταν έφυγα. Θα δούμε τα παιχνίδια πρώτα…».

Για τα συναισθήματα του που ο κόσμος συνεχίζει να τον αποθεώνει: «Ο κόσμος με αγαπά γιατί ξέρει ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδινα τα πάντα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Κλείνοντας είπε: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η τελευταία μου ομάδα ως ποδοσφαιριστής. Πέρασε 4 φανταστικά χρόνια εδώ. Θα μπορούσα να μείνω ακόμα έναν χρόνο αλλά για κάποιους λόγους δεν το έκανα».

Πηγή δηλώσεων/βίντεο: kerkida.net