Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Κρατούσαμε τη νίκη…»

Α. Δημητρίου: «Κρατούσαμε τη νίκη…»


Δηλώσεις στην Primetel πραγματοποίησε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη διαιτησία.

Είπε αναλυτικά:

«Καταρχήν για τους ουδέτερους ήταν ένα ματς με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας ήρθε εδώ διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς, κρατούσαμε τη νίκη για περισσότερο χρόνο από την καθυστέρηση που ήτανε να κρατηθεί. Είναι θετικό ότι η ομάδα εφάρμοσε το πλάνο της και θα μπορούσαμε να κερδίζαμε. Με τον ίδιο τρόπο που δόθηκαν 3 πέναλτι για την ΑΕΚ θα μπορούσαν να δοθούν και για μας δύο, ακυρώθηκε λανθασμένα ένα γκολ μας, θα έπρεπε να αποβληθεί παίκτης της ΑΕΚ ενώ κρατήθηκε πολύ περισσότερη καθυστέρηση από αυτήν που υποδείχθηκε. Τώρα έχουμε παιχνίδι ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα και θέλουμε να το κερδίσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο , η ομάδα είναι απαιτητική και η παρουσία του κόσμου θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα και θα είναι σίγουρα πολύ περισσότερος από αυτόν που ήταν με την Νέα Σαλαμίνα.»

Για την διαιτησία…«Για την ώρα δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο για την διαιτησία.»

Για την εμφάνιση… «Επειδή είμαστε και εμείς κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να μην παρεξηγηθεί από κάποιους ο κόσμος δεν φώναξε ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί χάρηκε για την ισοπαλία, είδε μία ομάδα απαιτητική, να βελτιώνεται και που είναι σε σχέση με το που ήταν όταν τελείωσε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος ήρθε για να δώσει δύναμη στους παίκτες. Έχουμε 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και πιάνουμε δουλειά από αύριο για να τους κάνουμε άμεσα 10.»

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: