Home TOP NEWS Χριστοφή: «Λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία και λίγο εμείς…»

Χριστοφή: «Λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία και λίγο εμείς…»


Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα στην «Αρένα» ο Δημήτρης Χριστοφή εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα σήμερα έπρεπε να φύγει με το τρίποντο.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε… «Δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσαμε στην Αρένα, Μας πικραίνει η ισοπαλία διότι αξίζαμε τη νίκη.»

Για τη δική του παρουσία: «Έχει καιρό που επέστρεψα. Σήμερα νομίζω ότι τα πήγα καλά και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα μου.»

Τι άλλαξε στην ομάδα στην επιθετική της τακτική… «Δεν είναι κάτι τυχαία τα γκολ που σημειώσαμε, σήμερα σκόραρα εγώ,  άλλες φορές άλλοι και ευχόμαστε να έρθουν πολλά γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέχεια.» 

Για τον κόσμο… «Γενικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα πως εγώ τι μπορεί να κάνει. Τους περιμένουμε όλους σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ. Δείξαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγαλώνει ξανά.»

Για τον στόχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… «Να είμαστε ειλικρινείς. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ότι μπορούμε να πάμε στο πρωτάθλημα για το κάτι παραπάνω. Αν είδατε σήμερα, λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία, λίγο εμείς…. και δεν μπορέσαμε για την νίκη.»