Home TOP NEWS Η παρουσία των διεθνών μας

Η παρουσία των διεθνών μας


Αναφορά στους διεθνείς της έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω ανάρτησης η οποία αναφέρει…

«Για 90 λεπτά αγωνίστηκαν απόψε με την εθνική Κύπρου των οι Κωνσταντίνος Παναγή και Γιάννης Κούσουλος. Η Εθνική μας έμεινε στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στο Καζακστάν. Επόμενη υποχρέωση για τους διεθνείς μας την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στο Σαν Μαρίνο εκτός έδρας.

Το απόγευμα βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Νέων οι ποδοσφαιριστές μας Ανδρόνικος Κακουλλής και Μαρίνος Τζιωνής, ενω ο Χαράλαμπος Κυριακίδης ήταν στην αποστολή. Η Κύπρος κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λετονία, την Τουρκία με 1-0. Μάλιστα, το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 53ο λεπτό ο Κακουλλής. Επόμενη υποχρέωση την Κυριακή απέναντι στην Αυστρία.

Χθες (05/09), αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την Εθνική Ουγγαρίας ο Άνταμ Λανγκ. Ο κεντρικός αμυντικός της ομαδας μας ήταν από τους μοναδικούς παίκτες που δεν αντικαταστήθηκαν στο φιλικό κόντρα στο Μαυροβούνιο εκτός έδρας. Επόμενη υποχρέωση για τον Λανγκ την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στη Σλοβακία εντός έδρας.

Τέλος, ο Φράνσις Ουζόχο θα ενσωματωθεί σύντομα με την Εθνική Νιγηρίας ενόψει του φιλικού της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην Ουκρανία εκτός έδρας.»