Home TOP NEWS Άποψη αναγνώστη: «Ώστε ήταν οφσάιντ κύριε εκφωνητή της PrimeTel;»

Άποψη αναγνώστη: «Ώστε ήταν οφσάιντ κύριε εκφωνητή της PrimeTel;»


Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο μας άρθρο για τον εκνευρισμό των οπαδών μας, όχι μόνο για τη διαιτησία αλλά και για τη μετάδοση του αγώνα από την Primetel. Σήμερα μάλιστα λάβαμε μέσω μηνύματος την άποψη ενός αναγνώστη της ιστοσελίδας ο οποίος εκφράζεται με πολύ έντονο τρόπο έχοντας καταπιαστεί από μία και μόνο φάση στο παιχνίδι. Σας την παραθέτουμε…

Η άποψη του αναγνώστη:

«Από το χθεσινό τσίρκο που στήθηκε στο «ΑΕΚ Αρένα», δεν ξεχώρισε μόνο ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου. Αντίστοιχα ρεζιλίκια είχαμε και στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Prime Tel. Μάλιστα. Στην PrimeTel, της οποίας πελάτης και αιμοδότης είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είτε μέσω συνδρομών, είτε μέσω του 20ευρου που ζητούν για το online streaming κάθε αγώνα.

Ασφαλώς και δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι εκφωνητές προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μάυρο σε παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωσάν να απευθύνονται σε ιθαγενείς. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, με πρώτο βιολί της διαστρέβλωσης τον συγκεκριμένο.

Προσπάθησε να μας πείσει ότι η πάσα του Ντάρμπισαϊρ, στο δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προς τον Γιόρντι Γκομεθ ήταν οφσάιντ. Μια πάσα που ήταν ξεκάθαρο πως ήταν προς τα πίσω. Ακόμη και όταν του υπέδειξε ο Μιλένκο Σπόλιαριτς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πως δεν υπάρχει οφσάιντ, αυτός επέμεινε ότι ήταν.

Ναι, για τέτοια ξεφτιλίκια μιλάμε. Για ακόμη μια φορά είδαμε το θέατρο του παραλόγου. Για ακόμη μια φορά διερωτηθήκαμε εάν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτό τον στάβλο που ονομάζεται κυπριακό ποδόσφαιρο. Κύριοι, αν μη τι άλλο σεβαστείτε τους εαυτούς σας, το επάγγελμά σας, τις οικογένειές σας.»