Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Μας ενόχλησε η εμφάνιση της ομάδας»

Α. Δημητρίου: «Μας ενόχλησε η εμφάνιση της ομάδας»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θέλουμε να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για τον βαθμό. Εμείς ότι δώσαμε πήραμε. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με ότι είδε ο κόσμο και οι προπονητές και οι οποίοι το σχολίασαν εύστοχα. Μας ενόχλησε η εμφάνιση της ομάδας η οποία δεν ήταν καλή. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά. Θα δούμε όλους τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στο να παρουσιαστούμε έτσι και θα περιμένουμε να δούμε μία ομάδα πολύ καλύτερη στο επόμενο παιχνίδι.

Θα πρέπει να έχουμε και την ικανότητα να βελτιωνόμαστε μέσα από τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να μπορούμε να εντοπίζουμε τους λόγους για τους οποίους δεν είχαμε καλή απόδοση. Περιμένουμε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη».

Για την προσέλευση του κόσμου και την δυσαρέσκεια του…

«Νομίζω όπως όλοι, μας έτσι και ο κόσμος, ξαφνιαστήκαμε αρνητικά από τη διαφορά στην απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε και ο κόσμος να σπρώξει όμως δεν τα καταφέραμε, δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Φάνηκε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά και να πάει στο τριήμερο με καλή διάθεση».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: