Home TOP NEWS Αλέξης Πίττας: «Δεν υπάρχει φαβορί… μικρό προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Αλέξης Πίττας: «Δεν υπάρχει φαβορί… μικρό προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αλέξης Πίττας, ο οποίος είχε πέρασμα και από τον Ολυμπιακό, μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport fm και σχολίασε τον σημερινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων της Λευκωσίας.

«Είναι ένα ντέρμπι της Λευκωσίας στο οποίο πάντα υπήρχε το φαβορί. Τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Ολυμπιακός δεν ήταν στα καλά τους. Φέτος βλέπουμε μια άλλη Ομόνοια και έναν άλλο Ολυμπιακό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός αδικείται από την βαθμολογική του θέση, έχουν έναν αξιόλογο προπονητή και θα πάρουν βαθμούς στην συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αλλαγμένη, κάτι καινούριο χτίζεται και όλοι θέλουν μια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι οι άνθρωποι δουλεύουν σωστά όπως και στον Ολυμπιακό. Νομίζω δεν υπάρχει φαβορί στο σημερινό παιχνίδι καθώς και ο Ολυμπιακός διψά για την πρώτη νίκη και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με καλό προπονητική, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με πλάνο και ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο. Η ομάδα έδωσε τρία ντέρμπι μέχρι τώρα και δεν έχασε, κάποια τα κέρδισε και πήρε και ισοπαλίες»

Μπορεί να εξαργυρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τίτλο του φαβορί; «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, από εκείνην εξαρτάται και νομίζω ότι έχει το πάνω χέρι».

Θυμάσαι κάποιο ιδιαίτερο παιχνίδια ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Ολυμπιακό σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόσουν; «Το πιο ιδιαίτερο ήταν όταν έφυγα από την ΟΜΟΝΟΙΑ και τέθηκα αντιμέτωπος με την φανέλα του Ολυμπιακού. Θυμάμαι ότι αγωνίστηκα μια σεζόν στην άμυνα για ένα ημίχρονο όντας επιθετικός. Προηγηθήκαμε 1-0, μετά άλλαξα θέση και χάσαμε το παιχνίδι. Πάντα υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Πηγή: sport-fm.com.cy