Home TOP NEWS Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (28/10 – 03/11) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Η ομάδα φούτσαλ δεν έχει αγώνα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Σάββατο (19:00) φιλοξενείται στο «Δασάκι» από τον Εθνικό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει μαζέψει 12 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών επικράτησε με 3-2 σετ (23-25, 25-18, 25-16,24-26,15-11) της Ανόρθωσης εντός έδρας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» πήραν μια δύσκολη νίκη δύο βαθμών και παρέμειναν στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Αυτή την Παρασκευή (20:00) η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ΕΝΠ.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μετά την εμφαντική νίκη με 6-0 σε βάρος του Απόλλων Λυμπιών στρέφει την προσοχή της στον Κυριακάτικο (11:00) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Χρυσομηλιά Αγ.Αμβροσίου Κερύνειας. Tο «τριφύλλι» μέχρι στιγμής μετρά τέσσερις νίκες και δύο ήττες αποτελέσματα που το φέρνουν στην 4η θέση.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν. Γνώρισε την ήττα με 85-86 από τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (04/11) απέναντι στην ΕΝΠ εκτός έδρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας έχασε εκτός έδρας με 0-3 σετ από την Ολυμπιάδα στην πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της πρώτης Κατηγορίας. Σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ανόρθωση στις 20:00.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.