Home TOP NEWS O Παναγή μίλησε για Εθνική και ΟΜΟΝΟΙΑ

O Παναγή μίλησε για Εθνική και ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Παναγή, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών κόντρα σε Καζακστάν και Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020 ενώ έκανε αναφορά στην ήττα από την Πάφο και την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία έχουμε τους στόχους μας. Αρχίζουμε προπονήσεις με θετικό πνεύμα και θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Καζακστάν. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όμως, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ΓΣΠ δικαιούμασταν τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα το παλέψουμε, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν στο Καζακστάν, λόγω του συνθετικού χορτοτάπητα: «Θα κάνουμε δύο προπονήσεις εκεί και θα προσαρμοστούμε. Είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε σε αυτές τις συνθήκες».

Για το ότι δεν υλοποιήσαμε ένα ψηλό στόχο: «Όλοι μας θέλουμε η Εθνική να είναι στα ψηλά. Δεν είναι όμως, καθόλου εύκολο. Βλέπουμε το ρυθμό των αντιπάλων, τα λεπτά συμμετοχής που έχουν στα πόδια τους. Δεν είναι εύκολο, ειδικά τώρα που δεν έχουμε ρυθμό. Έχουμε και εμείς ταλέντο, όμως δεν είναι εύκολο. Η ομοσπονδία είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Αν έδιναν και οι ομάδες περισσότερο χρόνο στους Κύπριους, θα ήταν καλύτερο».

Για τη σημασία του αγώνα κόντρα στο Καζακστάν: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πάμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το ότι βρίσκονται αρκετοί νεαροί στην κλήση: «Έχουμε ένα καλό μείγμα. Οι νεαροί δείχνουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στις ομάδες τους. Γίνεται μια ανανέωση και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το ότι έχει μεγάλο συναγωνισμό στην Ομόνοια: «Έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες. Περιμένω και εγώ την ευκαιρία και όποτε έρθει, θα την αρπάξω. Είναι πολύ σημαντικός ο συναγωνισμός».

Για την ήττα της Ομόνοιας από την Πάφο: «Δεν θα πάρει κάποιος αήττητος στο πρωτάθλημα. Θα γίνουν και καλά, αλλά και άσχημα παιχνίδια. Μιλήσαμε με τον προπονητή και μας ανέφερε τι κάναμε λάθος. Συνεχίζουμε για τους στόχους μας, δεν αλλάζει τίποτα».

Πηγή δηλώσεων: sport-fm.com.cy