Home TOP NEWS Πρόκληση, αμφισβήτηση, παραλήψεις και αδράνεια από ΚΟΠ/Eπιτροπή Διαιτησίας

Πρόκληση, αμφισβήτηση, παραλήψεις και αδράνεια από ΚΟΠ/Eπιτροπή Διαιτησίας


Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy με τίτλο «Άνω κάτω με τους ορισμούς! (ενδιαφέρουσες πληροφορίες)», μέσα από το οποίο γίνεται λόγος για αδράνεια αλλά και παραλείψεις σε ότι αφορά στους ορισμούς αυτής της αγωνιστικής σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Το ρεπορτάζ:

Στο…μάτι του κυκλώνα ( εκ νέου) το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ. Κάποιες από τις αποφάσεις που έλαβαν ,όχι απλά προκαλούν αμφισβήτηση και προκατάληψη, πριν αρχίσουν οι αγώνες, αλλά φαίνεται να έγιναν σημαντικές παραλείψεις και εξ ίσου σημαντική αδράνεια από τους αρμόδιους.
Ασφαλείς πληροφορίες μας, λένε ότι στην ΚΟΠ, παρατηρήθηκε από το πρωί εκνευρισμός λόγω του ότι οι ορισμοί στη β΄κατηγορία, διέρρευσαν προτού ανακοινωθούν από την ομοσπονδία!
Γίνεται μάλιστα λόγος και «φωτογραφίζεται» μέλος της επιτροπής διαιτησίας, ότι αυτός προέβη σε διαρροή, για δικούς του λόγους, θέλοντας προφανώς να βγάλει προς τα έξω, συγκεκριμένο ορισμό!
Το εν λόγω μέλος εκτέθηκε όμως στην ουσία σύμφωνα και με τις εξελίξεις που ακολούθησαν, αλλά σημασία έχει ότι στην ΚΟΠ, ενδέχεται να λάβουν μέτρα και να ζητήσουν εξηγήσεις
Από εκεί και πέρα σημειώνονται τα εξής δεδομένα μετά και τους ορισμούς των διαιτητών.
1.Ο Λούκας Σωτηρίου επιβαρύνεται, ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι. Αυτό στο Τσίρειο μεταξύ Απόλλων-ΑΕΛ. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Συγκεκριμένοι διαιτητές είναι «ανεπιθύμητοι» από τις δύο ομάδες και ο Λούκας Σωτηρίου, αναλαμβάνει μία ακόμα δύσκολη αποστολή.
2.Ο Λεόντιος Τράττος, υπέβαλε κώλυμα από την περασμένη Δευτέρα ότι δεν μπορεί να διαιτητεύσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου αλλά τον όρισαν στο Ονήσιλλος-Ερμής που διεξάγεται την Κυριακή και στη συνέχεια τον άλλαξαν ορίζοντας τον 4ο στον αγώνα Ομόνοια-Ολυμπιακός!
3.Ο Γιαννάκης Αναστασίου, πήρε σήμα ότι θα ήταν διαιτητής στην α΄κατηγορία και τον έστειλαν αυτόν στο Ονήσιλλος-Αλκή την Κυριακή, ενώ το Σάββατο θα είναι 4ος στο Απόλλων-ΑΕΛ!
4. Ο Γιώργος Νικολάου επέστρεψε στην α΄κατηγορία, ενώ το περασμένο Σάββατο ήταν σε αγώνα β΄κατηγορίας  και μάλιστα πάει να κάνει το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.
5. Αντίθετα, έμεινε εντελώς έξω από τους ορισμούς, ο Νεόφυτος Νεοφύτου που στην προηγούμενη αγωνιστική, ήταν 4ος στο Εθνικός-Απόλλων!
6. Ο Τιμόθεος Χριστοφή, ήταν την Δευτέρα στο ΑΕΛ-ΑΕΚ με τα γνωστά του λάθη αλλά ορίστηκε την Παρασκευή στο Ομόνοια-Ολυμπιακός!