Home TOP NEWS Έρχεται Λευκωσία με σημαντικές απουσίες αλλά και με απαιτήσεις

Έρχεται Λευκωσία με σημαντικές απουσίες αλλά και με απαιτήσεις


Μια ματιά στη βαθμολογία αν ρίξει κανείς μπορεί εύκολα να καταλάβει τη σημαντικότητα του σημερινού παιχνιδιού για την ομάδα μας. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ έχουν διαφορά ενός βαθμού στον πίνακα, 15 εμείς και 14 η ομάδα της Λεμεσού, ενώ οι δύο ομάδες μπήκαν στη σεζόν με τον ίδιο στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη.

Έχοντας διατηρήσει τον βασικό κορμό από πέρσι, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έκανε μόλις πέντε μεταγραφές ενώ επέστρεψαν και κάποιοι παίκτες από δανεισμό. Ο Ιβάν Κάρλος από την Αλκή, ο Μηνάς Αντωνίου από το ΑΠΟΕΛ, ο Γκαζαριάν από την Πορτογαλική Τσάβες, ο Μεντόγεβιτς από την Γερμανική Ντάρμσταντ και ο Ράιαν Εμάε από την Σταντάρ Λιέγη είναι οι μεταγραφές που έκανε η ομάδα της Λεμεσού αυτό το καλοκαίρι.

Δείχνει με την μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα ότι εξακολουθεί να είναι μία καλή ομάδα ικανή να παραμείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση των στόχων της. Είχε μάλιστα Ευρωπαϊκή παρουσία όμως αποκλείστηκε στο μοναδικό φετινό της παιχνίδι, στον τρίτο προκριματικό γύρο από τον Άρη Θεσ/κης.

Στο πρωτάθλημα μετράει 4 νίκες στο Τσίρειο (ΕΝΠ 2-0, Δόξα 1-0, Απόλλων 2-1, Πάφο 2-0), 2 ισοπαλίες (Ανόρθωση 0-0, ΑΕΚ 1-1) και 2 εκτός έδρας ήττες (ΑΠΟΕΛ 0-3, Νέα Σαλαμίνα 2-3).

Στον σημερινό αγώνα έμειναν εκτός αρκετοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Χουράδο, Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς, Γκοντάλ, Ντόσα, Καστανιάγα και Τόρες. Οι πλείστοι από αυτούς θεωρούνται βασικοί. Επιστρέφει ο Γουίλερ από τιμωρία.

Η ΑΕΛ κουβαλά μαζί της δύο σημαντικές νίκες επί της Πάφου και του Απόλλωνα, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ και η εύκολη πρόκριση στο κύπελλο επί της Καρμιώτισσας οπότε η ψυχολογία στην ομάδα του Κέρκεζ είναι ανεβασμένη.

Είναι δεδομένο ότι έρχεται στο ΓΣΠ με απαιτήσεις ωστόσο θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει παρουσιάσει πολύ καλύτερα πράγματα έως τώρα και έχει όλα τα φόντα να πάρει το απόγευμα ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο.