Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (11/11 – 17/11) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει υποχρεώσεις λόγω διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω διακοπής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 23 Νοεμβρίου απέναντι στην ΕΝΠ εκτός έδρας.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών πανηγύρισε την Παρασκευή την τέταρτη φετινή επιτυχία της σε ισάριθμους αγώνες. Κέρδισε εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ ((25-18, 25-19, 25-17) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή (15/11, 20:00) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.

Η ομάδα φούτσαλ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη της κόντρα στην ΑΕΛ με 7-3. Η ομάδα μας έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και απόψε (20:00) την ΑΕΚ εκτός έδρας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Αυτή την Κυριακή υποδέχεται την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions και  θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας είχε ρεπό την περασμένη εβδομάδα και επιστρέφει το Σάββατο στη δράση. Υποδέχεται στην Αίθουσα του Αγίου Δομετίου τον ΑΠΟΠ Πάφου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας, αν και προσπάθησε πολύ, δεν μπόρεσε να κερδίσει το ΘΟΪ. Ηττήθηκε με 3-1 σετ (22-25, 25-19, 25-12, 25-18) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αύριο (12/11) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στις 19:30.