Home TOP NEWS Λίρα… εκατό!

Λίρα… εκατό!


Από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα όλοι μας εκθειάζουμε την απόδοση του «τρομερού» Τιάγκο, την επιστροφή του Ματ στα γκολ, το φιλότιμο του Μαυρία, τον δυναμισμό του Λέτσιακς, τη σημαντικότητα της παρουσίας του Βίτορ στο γήπεδο. Είπαμε πολλά για τον Ουζόχο και τώρα για τον Φαμπιάνο.

Λίγα πράγματα ωστόσο έχουν λεχθεί και γραφτεί για έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες στην μέχρι τώρα παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα, τον Άνταμ Λανγκ. Η δουλειά στο γήπεδο ενός αμυντικού είναι μεν αθόρυβη ωστόσο εξαιρετικά σημαντική. Και ο Ούγγρος είναι ο πλέον σταθερός παίκτης της ομάδας. Η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού να τον εντάξουν στο ρόστερ αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από εύστοχη.

Ο Λανγκ είναι αυτό που λέμε… λίρα εκατό! για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα 26 του χρόνια δείχνει απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του και δεν είναι υπερβολή αν τον χαρακτηρίσουμε στυλοβάτη της άμυνας μας.

Μάλιστα πέραν από το γεγονός ότι έχει πολύ σωστές τοποθετήσεις και επιλογές στο γήπεδο, στους τελευταίους δύο αγώνες μας παρουσίασε και ένα άλλο στοιχείο το οποίο διαθέτει. Μπορεί με άνεση να κουβαλήσει την μπάλα και να ανεβάσει την ομάδα στην επίθεση. Έκανε επέλαση στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό, έκανε επέλαση και με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ με την μπάλα στα πόδια.

Ο Άνταμ Λανγκ είναι ένας εξαιρετικός και ταχύτατος αμυντικός και πάνω του μπορούμε να κτίσουμε για τα επόμενα χρόνια.

Στο βίντεο παρακάτω δείτε την εντυπωσιακή του κούρσα στην Πάφο…

https://www.facebook.com/s11.gr/videos/455985948369056/