Home TOP NEWS Νίκη για την Εθνική U19 κόντρα στη Μάλτα, με σκόρερ τον Κακουλλή

Νίκη για την Εθνική U19 κόντρα στη Μάλτα, με σκόρερ τον Κακουλλή


Η Εθνική U19 επικράτησε με 2-0 της Μάλτας, στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Euro U19. Σάββας Νικολάου και Ανδρόνικος Κακουλλής αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο, με τον δεύτερο μάλιστα να χρίζεται και σκόρερ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Νικηφόρο φινάλε στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 για την Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μάλτα επικράτησε με 2-0 στο Στάδιο Valentino Mazzola και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου.

Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Θωμάς Νικολάου και στο 90ο λεπτό ο Ανδρόνικος Κακουλλής διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 39ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηκωνσταντή κεφαλιά του Κακουλλή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Μάλτας.

Ο απολογισμός από τις δύο πρώτες αγωνιστικές ξεκαθάρισε το σκηνικό της κορυφής και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται Σλοβακία και Ιταλία. Στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι επικράτησε η Ιταλία με 3-0 και τερμάτισε πρώτη.

Κύπρος: Σ. Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Θ. Νικολάου, Αντωνίου, Μάμας, Ορφανίδης (90′ Τρύφωνος), Ράσπας (78′ Πονιτκός), Παρούτης, Κακουλλής, Βασιλείου (78′ Βρίκκης), Κυπριανού.

Τα αποτελέσματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές:

Σλοβακία – Κύπρος 2-1
Ιταλία – Μάλτα 2-0
Σλοβακία – Μάλτα 3-0
Ιταλία – Κύπρος 2-0