Home TOP NEWS Το αναγνωρίζουν και δουλεύουν για να το βελτιώσουν

Το αναγνωρίζουν και δουλεύουν για να το βελτιώσουν


Δώδεκα γκολ σε εννέα παιχνίδια έχει σκοράρει μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ, αριθμός ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικός. Σημείωσε δύο με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Εθνικό, ένα με Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ολυμπιακό και έμεινε στο μηδέν με την Ανόρθωση.

Ορισμένα εξ αυτών ήταν ωραιότατα σε δημιουργία και εκτέλεση ενώ τα μισά γκολ που πέτυχε έως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Ματ Νταρμπισάιρ.

Αμυντικά μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή. Έχει δέσει το παιχνίδι της και η τετράδα στα μετόπισθεν αλλά και ο τερματοφύλακας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια επιθετικά ώστε να μπορεί να δημιουργεί περισσότερες φάσεις για γκολ. Είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο προπονητής μας και φάνηκε μέσα από την σημερινή τοποθέτηση του στη κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι υπάρχουν, ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις μπήκαμε με τη μπάλα στα δίκτυα για να σκοράρουμε, έτσι όταν σταθεροποιήσουν ρυθμό στα παιχνίδια και αποδίδουν σε ένα καλό επίπεδο θα μπορέσει η ομάδα να βρει πολύ περισσότερα γκολ.