Home TOP NEWS Δημητρίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κυριαρχήσαμε…»

Δημητρίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κυριαρχήσαμε…»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα κόντρα στη Δόξα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Το λέγαμε και πριν το παιχνίδι. Προσθέσαμε τους βαθμούς και μας δίνει πλεονέκτημα για τη συνέχεια και πρέπει να το διαχειριζόμαστε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε στο ξεκίνημα όπως το θέλαμε. Πετύχαμε δύο γκολ στην αρχή και φαινόταν ότι θα ήταν το πιο ήσυχο μας παιχνίδι. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ανέβηκε η Δόξα και ευτυχώς ο Φαμπιάνο μας κράτησε με κάποιες καταπληκτικές αποκρούσεις.

Για Φαμπιάνο… Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι έμπειρος και το πιο σημαντικό είναι πως όταν αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα θα χρειαστεί ο τερματοφύλακας σε λίγες φάσεις και ο Φαμπιάνο το έκανε. Μετά τις αποκρούσεις του χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Δίκαιο αποτέλεσμα, κυριαρχήσαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, 6,5 χιλιάδες εισιτήρια είναι ένας καλός αριθμός. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος θα έχουμε πολύ μεγάλη παρουσία από τον κόσμο».

Για την άμυνα της ομάδας… «Το καλοκαίρι όταν κτιζόταν η ομάδα ξέραμε ότι για να πρωταγωνιστήσουμε θα έπρεπε να είμαστε γεροί πίσω να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Οι επιλογές ευτυχώς βγήκαν. Είναι και η ατομική ποιότητα αλλά και η χημεία και όλα αυτά βοηθούν για να νιώθεις ασφάλεια. Δεν μπορείς να πρωταγωνιστήσεις αν δεν είσαι δυνατός πίσω. Επιθετικά πρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί. Δουλεύει πάνω σε αυτό η ομάδα»

Συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας… «Περιμέναμε ότι θα ήταν δυνατή η ομάδα. Το βλέπαμε από την προετοιμασία. Έγινε και η επιλογή ενός προπονητή που έκανε πρωταθλητισμό. Πιστεύαμε όμως ξέραμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη. Μέχρι στιγμής είμαστε στους βαθμολογικούς μας στόχους, ο κόσμος δείχνει ευχαριστημένος με την εικόνα μας. Ασφαλώς υπάρχουν απαιτήσεις για να παίζουμε ακόμα καλύτερα όμως σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Βαθμολογικά θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και αγωνιστικά παίζουμε καλά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

Για ενίσχυση… «Είπαμε ότι μέσα από τις επόμενες μεταγραφικές θα δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλει ο κόσμος. Η ενίσχυσης του καλοκαιριού κρίνεται θετική όμως δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο για την μεταγραφική που έπεται. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: