Home TOP NEWS «Είχα καλές στιγμές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά τώρα θα κάνω το καλύτερο για...

«Είχα καλές στιγμές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά τώρα θα κάνω το καλύτερο για την ΑΕΚ»


Την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου έκανε σήμερα ο Ηλίας Χαραλάμπους, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα μας. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τις στιγμές που είχε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το επερχόμενο ντέρμπι και την κατάσταση στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε ένα ντέρμπι την Κυριακή, είμαστε έτοιμοι. Είναι τα πιο ωραία παιχνίδια για τους ποδοσφαιριστές. Θα είναι οι πιο καλές συνθήκες. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, είναι από τις πιο φορμαρισμένες. Έχουμε ως στόχο τη νίκη και πάμε στη Λευκωσία για του τρεις βαθμούς. Το προηγούμενο παιχνίδι μας βοήθησε στη ψυχολογία, έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Με βάση την εμπειρία μου από πολλά ντέρμπι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι, οι παίκτες μου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν πάθος, να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν. Ότι έγινε μέχρι τώρα το αφήνουμε πίσω. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής τίποτα άλλο. Είμαι αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ και αυτό που έκανε ο κόσμος προχθές, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί την Κυριακή και υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο. Μας αρέσει που το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Έπαιξα αρκετά χρόνια στην Ομόνοια, είχα καλές στιγμές όμως τώρα είμαι προπονητής στην ΑΕΚ και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το τι συνέβηκε στο παρελθόν. Πάμε μόνο με συγκέντρωση και βλέπουμε μετά τη συνέχεια.  Εμείς προσπαθούμε για βελτίωση όσο μπορούμε, γνωρίζουμε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής μας». 

Παρών στη δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος θα είναι έτοιμος για τον αγώνα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο. Είναι ένα τυπικό ντέρμπι γιατί η Ομόνοια βρίσκεται στα καλύτερα της, σε καλή κατάσταση. Είναι μόνη στην κορυφή. Επέστρεψε ο κόσμος και η καλή ατμόσφαιρα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί, να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αντιπάλου. Αν κάνουμε πράξη αυτά που μας μετέφερε ο προπονητής μας είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στη Λευκωσία. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα μικρό πρόβλημα και έμεινα εκτός με την Πάφο. Το έχω όμως ξεπεράσει. Από τη στιγμή που έχουμε ακόμη μία προπόνηση θα νιώθω καλά και ακόμη πιο έτοιμος. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Γνωρίζω καλά τον Ηλία, αγωνιστήκαμε μαζί και είναι τα τελευταία χρόνια στο τεχνικό τιμ. Έχω πολύ καλή γνώμη για τον ίδιο. Από το πρώτο ματς έβγαλε την προσωπικότητα του, γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας, τι συνέβαινε στην ομάδα. Στο ματς με την Πάφο ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το δείξει. Δούλεψε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, τον εμπιστεύομαι για τη δουλειά. Βρήκε το σημείο για να μας αφυπνίσει και οι ποδοσφαιριστές ανταποκριθήκαμε».