Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (PHOTOS)

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Σημαντική νίκη σε βάρος της ΑΕΚ πέτυχε ψες η ομάδα μας, γεγονός που τις επιτρέπει να κάνει Χριστούγεννα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας! Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση ήταν διάχυτα στις τάξεις της ομάδας. Αυτό φανερώνεται και μέσα από τις αναρτήσεις των παικτών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τέλος του αγώνα.

Γιόρντι Γκόμεθ

Ο Ισπανός μέσος με το γρήγορο γκολ του έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. «+3! Τι σπουδαία νίκη! Καλά Χριστούγεννα!» έγραψε στο ποστάρισμά του που συνοδευόταν από φωτογραφία στον πανηγυρισμό του στο γκολ.

Μίκαελ Ορτέγα

«Μεγάλη νίκη οικογένεια. Πάμε για άλλα» ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός! Συνέχισε ανεβάζοντας στόρυ με βίντεο από ενέργειά του στον αγώνα ενώ δεν έμεινε εκεί καθώς λίγο αργότερα ανέβασε ομαδική φωτογραφία γράφοντας «Μεγάλη νίκη, +3 ευχαριστούμε τον Θεό».

Ματ Νταρμπισάιαρ

Δεν αγωνίστηκε λόγω κίτρινων καρτών ο Άγγλος επιθετικός, παρόλα αυτά χάρηκε ιδιαίτερα την επιτυχία της ομάδας. Ανέβασε φωτογραφία από την αποθέωση του κόσμου προς την ομάδα στον τέλος του αγώνα, γράφοντας: «Ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μόλις πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων».

Φράνσις Ουζόχο

Δεν χάνει αγώνα της ομάδας ο Νιγηριανός τερματοφύλακας. Αν και παροπλισμένος εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού, βρέθηκε για άλλη μια φορά στα θεωρεία του ΓΣΠ για να στηρίξει τους συμπαίκτες του. Ανέβασε στόρυ με δύο βίντεο, το ένα από σύνθημα της κερκίδας και το άλλο από αγωνιστικό στιγμιότυπο.

Τιάγκο Φερέιρα

«Απλά πρέπει να ευχαριστήσω τον Θεό για τη νίκη, για το γκολ και που δώσαμε αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς μας. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε μέχρι το τέλος. Καλά Χριστούγεννα πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ» ανέφερε στο πορτάρισμά του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Συνέχισε με ποστάρισμα στο instagram, ανεβάζοντας βίντεο από το γκολ που πέτυχε, γράφοντας «Σπουδαία εμφάνιση! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την υποστήριξη, ας το κρατήσουμε και για του χρόνου. Καλά Χριστούγεννα!»

Χάρης Μαυριάς

Ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τον αγώνα γράφοντας «Σημαντική νίκη και φοβερή προσπάθεια από όλους!! Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την τρομερή υποστήριξη!!».

Ανδρόνικος Κακουλλής

Θα θυμάται για πολύ καιρό τη χθεσινή μέρα ο νεαρός επιθετικός. Εκτός από τη σημαντικότητα της νίκης, πήρε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και πέτυχε και το πρώτο του γκολ. «Ακόμα τρεις βαθμοί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί» ανέφερε στο ποστάρισμα με πανηγυρικές φωτογραφίες από το γκολ που πέτυχε.

Έρικ Μποτεάκ   

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο μοναδικός Πράσινος Λαός ήταν ο Γάλλος ακραίος επιθετικός. Δημοσίευσε φωτογραφίες από δικές του στιγμές στον αγώνα με τη λεζάντα «Ήταν μια εκπληκτικά φοβερή ατμόσφαιρα απόψε!!!! Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας γι’ αυτό… είναι διασκεδαστικό να παίζεις γι’ αυτή την ομάδα».

Γιαν Λέτσιακς
Ο Τσέχος μπακ ανέβασε φωτογραφίες από το παιχνίδι με τη λεζάντα «Τελευταίος αγώνας της χρονιάς», βλέποντας ήδη τις υποχρεώσεις της ομάδας μέσα στο επόμενο έτος και τις προκλήσεις που είναι πάρα πολλές.