Home TOP NEWS «Τα λέμε την Κυριακή στο γήπεδο»

«Τα λέμε την Κυριακή στο γήπεδο»


Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το Fan Club Λακατάμειας τιμά σήμερα τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια, ενώ στέλνουν μήνυμα πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ήταν 6 Δεκεμβρίου 2008 όταν το χαμόγελο ενός αθώου 15χρονου αγοριού έσβησε τόσο άδικα. Ο Αλέξης μας δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, ο Αλέξης μας δεν έζησε όσα ονειρεύτηκε ή ακόμα μπορεί να μην πρόλαβε καν να ονειρευτεί και αυτός που του στέρησε τα όνειρα τώρα ζει την ζωή του ελεύθερος.

Ο Αλέξης μας όμως θα ζει. Θα ζει μέσα από τις φωνές μας, ‘’Εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη’’.

Υ.Γ: Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη μας ανακοίνωση μοναδικός σκοπός των… και άδικων συλλήψεων είναι η διάσπαση του μοναδικού λαού που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Για εμάς η Ομόνοια παραμένει πάνω απ’ όλα και τίποτε δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά της. Αυτό που φοβάστε ήδη αρχίσατε να το παθαίνετε. Τα λέμε την Κυριακή λοιπόν. Από το γήπεδο και τις κερκίδες και όχι από εκεί που μας θέλουν οι “κύριοι” που έφεραν την κάρτα οπαδού στον τόπο μας.

Οι Κυριακές μας ανήκουν, δεν σας τις χαρίζουμε».