Home TOP NEWS Δημητρίου: «Είναι κι αυτά μέσα στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας»

Δημητρίου: «Είναι κι αυτά μέσα στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Πάφο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαίρουμε την Πάφο που ήρθε στην έδρα μας και πήρε τον βαθμό. Είναι ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, ένα στραβοπάτημα. Δεν ήταν απ’ τα πολύ καλά μας παιχνίδια όμως ο προπονητής αποτύπωσε σωστά την εικόνα του παιχνιδιού διότι φτιάξαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Το 0-0 είναι για εμάς δύο χαμένοι βαθμοί. Έχουμε το ευτύχημα να μας περιμένει ένα ντέρμπι και είναι ευκαιρία να το κερδίσουμε για να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς  και για να ανεβούμε ψυχολογικά. Είναι ένα μάθημα για εμάς. Είναι κι αυτά μέσα στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας. Πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια.

Για τη δυσκολία στο εύκολο γκολ… «Φτιάχνουμε ευκαιρίες και αυτό είναι θετικό, τώρα το θέμα του τελειώματος είναι κάτι που πρέπει να βελτιωθεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην παγωνιά και προσπάθησε και αυτός να σπρώξει την ομάδα. Ευχαριστούμε τις πρώτες βοήθειες του σταδίου για την άμεση δράση τους σε ένα περιστατικό το οποίο προέκυψε με ένα οπαδό μας, είναι καλά και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: