Home TOP NEWS Δημητρίου: «Η ομάδα κτίζεται και όλοι μπορούν να ονειρεύονται…»

Δημητρίου: «Η ομάδα κτίζεται και όλοι μπορούν να ονειρεύονται…»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια. Η συνέντευξη άρχισε με την αναφορά στον Δημήτρη Χριστοφή…

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Δημήτρης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενημερώθηκε από τον προπονητή ότι λόγω του υψηλού ανταγωνισμού στην ομάδα δεν αναμένεται να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που ο ίδιος προσδοκεί και έτσι ενδεχομένως εάν ο ίδιος το επιθυμεί θα ήταν καλύτερά να δοκιμάσει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Θα το συζητήσουμε μαζί του τις επόμενες μέρες».

 Για το συμβόλαιο του…. «Εάν ο ίδιος το επιθυμεί, να πάει να παίξει αλλού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σταθεί εμπόδιο».

Για τη νίκη… «Συγχαρητήρια σε όλους. Στον προπονητή, στους συνεργάτες του, στους παίκτες, στον κόσμο, ήταν δίκαιη η νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα επικρατήσαμε, φτιάξαμε πολλές προϋποθέσεις με ωραίο ποδόσφαιρο. Όπως είπε και ο προπονητής κάπου στην τελική πάσα δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε περισσότερες τελικές. Αμυντικά ήμασταν σχεδόν αλάνθαστοί και ο Κυριακίδης όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών. Η ομάδα είχε πλάνο ήταν συγκεντρωμένη σε ένα παιχνίδι δύσκολο ψυχοφθόρο απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο. Ήταν συγκλονιστικός. Άλλο ένα παιχνίδι πάνω από τον μέσο όρο διάθεσης εισιτηρίων. 13019 είναι για τα δεδομένα της εποχής πολύ μεγάλο αριθμός και στους άλλους αγώνες θα είναι περισσότερα.

Ο κόσμος φωνάζει πρωτάθλημα… «Ο στόχος έχει καθοριστεί. Από κει και πέρα είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο κόσμος κρατά την νοοτροπία και θέλει την πρώτη θέση. Η ομάδα κτίζεται σε γερές βάσεις και δικαιούνται όλοι να ονειρεύονται το μέλλον όπως το προσδοκούν»

 Για μεταγραφές… «Υπομονή, να περιμένει ο κόσμος ακόμη λίγο. Αυτή την περίοδο οι ομάδες αντικαθιστούν παίκτες. Άρα δεν σημαίνει αυτόματα πως όταν κάνει μεταγραφή ενισχύεσαι. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώριο και μόλις η ομάδα προγραμματισμού νοιώσει ότι έχει εντοπίσει αυτούς που χρειαζόμαστε θα το κάνουμε. Εννοείται ότι θα πάρουμε παίκτες μέσα στο οικονομικό μας πλαίσιο ώστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ομαλά.

Για Φαμπιάνο… «Είναι στην Πορτογαλία, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και έχουμε ενημέρωσης. Θα δούμε, είναι λίγο ρίσκο τώρα να πούμε τώρα πότε θα επιστρέψει. Μεταξύ ενός μηνός ίσως και λίγο περισσότερο. Θα δούμε  

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: