Home TOP NEWS Μόνο με Αστυνομία και Υπουργείο Δικαιοσύνης μιλά η UEFA και η Sport...

Μόνο με Αστυνομία και Υπουργείο Δικαιοσύνης μιλά η UEFA και η Sport Radar


Τις πληροφορίες παραθέτει η ιστοσελίδα Themaonline και ο δημοσιογράφος Φάνης Μακρίδης.

Μόνο με τις διωκτικές Αρχές είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν οι εκπρόσωποι της UEFA και της Sport Radar, της εταιρείας που εντοπίζει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με αξιοπερίεργη στοιχηματική δραστηριότητα.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε επίσημη επιστολή της, την οποία έστειλε προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Αρχικά τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) και της συμβεβλημένης με αυτήν εταιρεία (SportRadar), επρόκειτο να έχουν συνάντηση/ενημέρωση την Τρίτη (28/01/2020) με εκπροσώπους των σωματείων Α΄ και Β΄ κατηγορίας, καθώς και στελέχη του συνδέσμου ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) και της κυπριακής διαιτησίας (Σ.Δ.Κ. και Σύνδεσμος Παρατηρητών).

Συνάντηση που είχε διευθετηθεί κατόπιν μεσολάβησης της ΚΟΠ. Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωσε ότι το «ραντεβού» ματαιώνεται.

Η Ομοσπονδία αιτιολογεί αυτή την εξέλιξη, σημειώνοντας ότι «οι αξιωματούχοι της UEFA και της Sport Radar έχουν ζητήσει σε αυτό το στάδιο συνάντηση μόνο με τα αρμόδια όργανα του Κράτους». Τα αρμόδια όργανα στην προκειμένη περίπτωση είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και η Αστυνομία.

Η εν λόγω επιστολή που στάλθηκε για ενημέρωση σε όλους τους επηρεαζόμενους, φέρει την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ, Ανθούλη Μυλωνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συνάντηση των εν λόγω αξιωματούχων με τις διωκτικές Αρχές είναι για να εντοπιστούν τρόποι ώστε να αξιοποιούνται τα στοιχεία που στέλνει η Sport Radar και να ασκούνται διώξεις.