Home TOP NEWS «Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις για τα στημένα»

«Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις για τα στημένα»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» βρέθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης ο οποίος δε θα μπορούσε να μην μιλήσει για την κάρτα φιλάθλου αλλά και τους «κόκκινους φακέλους».

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός ανάφερε ότι παρά τα όσα προβλήματα εμφανίστηκαν κατά καιρούς για την κάρτα φιλάθλου, δεν άλλαξε τίποτε και το νομοθετικό σχέδιο είναι ακόμη εκεί. Ο κ. Σαββίδης έδωσε το παρών του στην τελευταία αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ και δήλωσε χαρακτηριστικά πως ένιωσε το συναίσθημα «ντέρμπι από τα παλιά». Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως πλέον έχουμε καταφέρει να ασχολούμαστε με μικροπροβλήματα που κατά το παρελθόν δε θα ασχολούμασταν καν.

Σε ότι αφορά το κεφάλαιο των «κόκκινων φακέλων» ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε σε παρόμοια περιστατικά που έγιναν σε Ιταλία και Ελλάδα και στα οποία η Αστυνομία για να καταφέρει να φτάσει στη λύση των υποθέσεων είχε τη δυνατότητα άρσης του τηλεφωνικού απόρρητου.

Μάλιστα, αύριο (17/01) θα τεθεί ενώπιον της Βουλής για ψήφιση η σχετική τοποθεσία για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ο Υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπερψηφιστεί για να μπορέσει η Αστυνομία να δουλέψει καλύτερα σε όλα τα εγκλήματα και όχι μόνο στη διαφθορά του ποδοσφαίρου.

Πηγή: alphanews.live