Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (06/01 – 12/01) τα τέσσερα από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Οι ομάδες πετόσφαιρας Γυναικών και Ανδρών θα αγωνιστούν στις 14/01 και 17/01, απέναντι σε ΘΟΪ και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Απόλλωνα με 2-1. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση με 31 βαθμούς και απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Επόμενη υποχρέωση την Παρασκευή (19:00) απέναντι στην Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 9-0 εντός έδρας. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα Λυμπιών εκτός έδρας.

Η ομάδα φούτσαλ επιστρέφει την Πέμπτη (09/01) στη δράση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Λατσιών. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:30. Η ομάδα έχει μαζέψει 19 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει εκτός έδρας υποχρέωση αυτή την αγωνιστική. Αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΠ Πάφου το Σάββατο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00. Μετά από 11 αγώνες οι «πράσινοι» έχουν μαζέψει 14 βαθμούς.