Home TOP NEWS Βίτορ Γκόμες: «Δεν σκοράραμε, δεν κερδίσαμε…»

Βίτορ Γκόμες: «Δεν σκοράραμε, δεν κερδίσαμε…»


Στην κάμερα της Primetel έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Βίτορ Γκόμες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, την παρουσία της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Με περισσότερη υπομονή μπορούσαμε να δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε η Πάφος και δεν μας άφησε να παίξουμε. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν σκοράραμε και φυσιολογικά δεν κερδίσαμε

Για το ότι η ομάδα δεν σκοράρει πολύ… «Θέλουμε να σκοράρουμε. Δημιουργούμε και αυτό είναι σημαντικό και με τον καιρό θα έρθουν και τα γκολ».

Για τη συνέχεια… «Με την Ανόρθωση θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς διότι πήγαμε καλά πριν τα Χριστούγεννα και τώρα ξέρουμε ότι δεν κάνουμε αρκετά για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για την απουσία Γκόμεθ… «Ο Γιόρντι είναι πολύ καλός παίκτης και μας έλειψε. Ο Φάνος ήταν καλός και νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ήταν σε αυτό το σημείο του γηπέδου. Είναι διαφορετικοί παίκτες όμως το σημαντικό είναι η ομάδα.

Για το πρωτάθλημα και την Κύπρο… «Το απολαμβάνω. Οι άνθρωποι εδώ είναι ευγενικοί. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Πολλές ομάδες έχουν καλούς παίκτες, παλεύουμε για τίτλους και θέλουμε να κερδίσουμε κάτι για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: