Home TOP NEWS Υπέγραψε και ανακοινώθηκε! (PHOTOS)

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε! (PHOTOS)


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιόχαν Βάλεμ στη θέση του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Ο κ. Βάλεμ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΟΠ μετά από συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα κατά την οποία, επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο προνοεί συνεργασία μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το Νοέμβριο του 2021.

Αναλαμβάνει τα καθήκοντα του την 1η Φεβρουαρίου 2020 και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής μας στο φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου στο ΓΣΠ.

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση που θα έχει την ευθύνη της Εθνικής μας θα είναι οι αγώνες του Nations League το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ο κ. Βάλεμ γεννήθηκε στο Βέλγιο την 1η Φεβρουαρίου 1972. Από το 2016 μέχρι πρόσφατα, ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα Ελπίδων του Βελγίου, οδηγώντας την στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2019.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στην Εθνική Ελπίδων Βελγίου αφού, κατείχε αυτή τη θέση και την τριετία 2012 – 2015. Τη σεζόν 2015-2016 ήταν  προπονητής της Βελγικής Kortrijk.

Ευχόμαστε στον κ. Βάλεμ κάθε επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα!