Home TOP NEWS Δημητρίου: «Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες»

Δημητρίου: «Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες»


Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στον σημερινό αγώνα και στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το αγωνιστικό θεωρούμε ότι μέχρι το 70’ ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Δεν δείξαμε τα χαρίσματα μας στο γήπεδο, όμως στα τελευταία είκοσι λεπτά κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, δείξαμε την ομάδα που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Φτιάξαμε ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κερδίσουμε σε μία έδρα δύσκολη. Βλέπουμε το παιχνίδι με την ΕΝΠ στην έδρα μας και επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Όσον αφορά τη διαιτησία, υπήρχαν κάποιες φάσεις που πρέπει να τις δούμε ξανά γιατί δεν είχαμε μόνιτορ για να τοποθετηθούμε για κάποιες φάσεις.

Για τις δύο ήττες:

«Σίγουρα με τον Εθνικό ήταν μία απρόσμενη απώλεια. Σήμερα παίζαμε ένα ντέρμπι, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε. Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν γιατί ξέρουν να διαχειρίζονται τα απρόσμενα αποτελέσματα. Είμαστε στους στόχους μας, ξεκινήσαμε από το μηδέν το περασμένο καλοκαίρι. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες από το επόμενο παιχνίδι. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν στις κερκίδες, ήταν συγκλονιστικός».

Βίντεο: