Home TOP NEWS FCL: «Εκδρομή για το Τσίρειο… κάτω τα χέρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ λαμόγια!»

FCL: «Εκδρομή για το Τσίρειο… κάτω τα χέρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ λαμόγια!»


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας μέσα από την οποία ενημερώνουν για την εκδρομή στην Λεμεσό. Κάνουν ασφαλώς αναφορά και στα τελευταία γεγονότα…

Η ανάρτηση:

ΕΚΔΡΟΜΗ FCL ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Αδέρφια, η τριφυλλάρα μας την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο τσίρειο σε ενα πολύ κρίσιμο αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε!

ΝΑΙ. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Γι’αυτο και είναι καθήκον μας εκεί που μας χρειάζεται περισσότερο να δηλώνουμε βροντερό παρών.

Το FCL λοιπόν διοργανώνει ακόμα μια μαγική εκδρομή για το τσίρειο στάδιο το οποιο πρέπει να πρασινίσει απο τον λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να είναι μαζί μας, να μας ενημερώσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ για να εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Κυριακάτικος αγώνας για όσους θα μας ακολουθήσουν ξεκινά από το μεσημέρι της Κυριακής στον σύνδεσμο μας!!!!

FCL ON TOUR
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ..

Υ.Γ1: Φυσικά, όλα αυτά με την ελπίδα ότι οι διαιτητές μας δεν θα κάνουν αποχή λόγω των απαράδεκτων συλλήψεων σοβαρών και τίμιων ανθρώπων. Επίσης στηρίζουμε τον πατερα όλων αυτων, τον κ. Πάπουτσο. Ξερουμε πως εσυ μεγάλωσες αυτους τους ΑΛΗΤΕΣ και οτι περνάς δύσκολα αυτή την στιγμή.

Υ.Γ2: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!