Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (03/02 – 09/02) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-2 και αυτή την εβδομάδα έχει δύο παιχνίδια για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη στο ΓΣΠ θα υποδεχθεί τη Δόξα για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» και την Κυριακή στις 16:00 θα αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών κέρδισε το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παφιακό με 2-3 σετ (25-22, 23-25, 25-16, 13-25, 13-15), ξέφυγε στο +4 από τη δεύτερη θέση και απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας εντός έδρας.

Η ομάδα φούτσαλ δεν είχε παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Ανδρών και τώρα επιστρέφει στη δράση με τον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στην Αθηένου FC. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας είχε διπλή υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Αρχικά κέρδισε την ΑΕΛ με 89-58 και ακολούθως ηττήθηκε από τον Κεραυνό με 73-61. Πλέον ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος και αυτή την εβδομάδα αρχίζει η δεύτερη με ακόμη δύο αγώνες . Την Τετάρτη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας και την Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα με 0-9. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (09/02) απέναντι στη Λευκοθέα Λατσιών εντός έδρας.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν τα κατάφερε στον εντός έδρας αγώνα της απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ (14-25, 09-25, 19-25). Επόμενο παιχνίδι την Τρίτη (04/02) κόντρα στον Απόλλωνα εκτός έδρας.