Home TOP NEWS Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (17/02 – 23/02) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει αυτή την εβδομάδα διπλή υποχρέωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αρχικά, την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα στον επαναληπτικό του 4-1 στο πρώτο παιχνίδι και ακολούθως υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών συνέχισε το νικηφόρο σερί της και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Κέρδισε εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ (25-22, 22-25, 25-16, 25-14) και έφτασε στο 3-0 απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Έτσι χρειάζεται άλλη μία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεχαθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο «Σπύρος Κυπριανού».

Η ομάδα φούτσαλ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην ΑΕΛ. Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Αραράτ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών έχει αυτή την εβδομάδα διπλή υποχρέωση. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γεροσκήπου FC για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου και την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και θέλει το πρώτο της «τρίποντο» μετά την ήττα (0-1) από τη Λευκοθέα την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν τα κατάφερε στον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στην ΕΘΑ, αφού ηττήθηκε με 83-71. Αυτή την εβδομάδα δεν έχει υποχρεώσεις. Επόμενο παιχνίδι στις 7 Μαρτίου απέναντι στην ΑΕΛ εντός έδρας.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών αγωνίστηκε χθες (18/02) απέναντι στον Απόλλωνα για τις θέσεις κατάταξης 5-8 και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ (13-25, 08-25, 14-25). Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στο ΘΟΪ Αυγόρου εντός έδρας.