Home TOP NEWS Κέρκεζ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον...

Κέρκεζ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο»


Μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από λίγο ο προπονητής της ΑΕΛ στην καθιερωμένη του διάσκεψη τύπου πριν από τον αγώνα.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Έχουμε νέο παιχνίδι κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Η Ομόνοια δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Δεν δέχονται εύκολα γκολ και σκοράρουν εύκολα. Πρέπει να έχουμε πολλά τρεξίματα και πάθος στο παιχνίδι μας. Στο παιχνίδι κυπέλου δείξαμε θετικά πράγματα και ελπίζω ότι θα είμαστε το ίδιο. Προς το παρών είναι όλοι μέσα στην διάθεση μας. Καλώ το κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει και να έχουμε μια καλή Κυριακή για όλους».
Για τον επαναληπτικό: «Είναι λογικά να σκεφτόμαστε και αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε για να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Ομόνοια. Θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στην 6άδα».
Για την κούραση και αν θα επηρεάσει την προσπάθεια της ομάδας: «Μπορεί να επηρεάσει, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Στην ΑΕΛ παίζει οποίος είναι έτοιμοι. Έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση και μπορούμε να διαχειριστούμε το ρόστερ».

Για τον Γκοντάλ: «Κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα αλλά δεν θα ρισκάρουμε, αν δεν είναι έτοιμος».
Για τον Γερολέμου: «Γνωριζόμαστε για πολλά χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω πότε μπορεί να παίξει ή να μείνει στον πάγκο. Είχε πολλή πίεση πάνω του. Έχει ταλέντο, δουλεύει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα πάρει μετεγγραφή στο μέλλον».
Για τον κόσμο: «Ελπίζω να έρθουν, είναι καλό ότι θα έχει κόσμο η Ομόνοια, αλλά θέλουμε και τους οπαδούς μας. Ελπίζω να αλλάξει κάτι σύντομα και να έχουμε 4-5 χιλιάδες όπως παλιά».

Γίάννης Γερολέμου: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να βάλουμε πάθος και δύναμη και πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια οικογένεια και δουλεύουμε πολύ σκληρά».
Για τον κόσμο: «Ξέρουμε ότι η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Έχουμε πεθυμήσει να έχουμε μια γεμάτη κερκίδα».