Home TOP NEWS Μεγάλες νίκες για Εθνικό και Πάφο

Μεγάλες νίκες για Εθνικό και Πάφο


Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίστηκε την Κυριακή (23/2) και στις δύο αναμετρήσεις που ξεκίνησαν στις 16:00 ο Εθνικός Άχνας και η Πάφος FC υποχρέωσαν σε ήττες την Ανόρθωση και τον Αποέλ, αποτελέσματα τα οποία ευνοούν την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού με την χθεσινή της νίκη επί της ΕΝΠ κατάφερε να μειώσει στον βαθμό από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και άνοιξε την διαφορά από τον τρίτο Αποέλ στους 4βαθμούς.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Δασάκι της Άχνας έγινε η πιο μεγάλη έκπληξη, αφού ο Εθνικός Άχνας έκανε ότι ήθελε την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και την υποχρέωσε στην πιο μεγάλη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Κλάφουριτς άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουντόμπιακ στο 28ο λεπτό, στο 41ο λεπτό ο Κονέ διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού και ο Μάριος Ηλία διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 57ο λεπτό ο Ηλία και πάλι έκανε το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 έγινε στο 83ο λεπτό με το γκολ του Κοστόφσκι.

Τα στιγμιότυπα του Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος FC επίσης έκανε άλλη μια έκπληξη στην 21η αγωνιστική αφού πέτυχε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας του Αποέλ με 2-0.

Η Παφιακή ομάδα που ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με δύο τέρματα του Βαλακάρι, το ένα από την άσπρη βούλα να πάρει μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη. Στο 56ο λεπτό η Πάφος FC κέρδισε πέναλτι με τον Καμπράλ και ο νεαρός Φιλανδός δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα για το 1-0, στο 68ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Τα στιγμιότυπα του Πάφος FC – Ανόρθωση