Home TOP NEWS Πρόεδρος και προπονητής είπαν στο ημίχρονο στους παίκτες να κάτσουν να χάσουν

Πρόεδρος και προπονητής είπαν στο ημίχρονο στους παίκτες να κάτσουν να χάσουν


Απίστευτες πληροφορίες φέρνει στο φως η ιστοσελίδα tothemaonline και ο δημοσιογράφος Φάνης Μακρίδης ο οποιος αναφέρει ότι ήδη η αστυνομία έχει πληροφορίες στη διάθεση της.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορούμαστε, οι εν λόγω πληροφορίες εμπλέκουν στελέχη ομάδας β΄ κατηγορίας, τα οποία με προσωπικές παρεμβάσεις άσκησαν πιέσεις στους παίκτες του συλλόγου τους για χειραγώγηση αγώνων.

Οι ίδιες οι πληροφορίες που έχουν διαβιβαστεί στην Αστυνομία, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής του εν λόγω συλλόγου στην ανάπαυλα δυο αγώνων με ομάδες α΄ κατηγορίας (φιλικό και αγώνας Κυπέλλου) έδωσαν οδηγίες στους παίκτες προκειμένου να χάσουν τους αγώνες με συγκεκριμένη διαφορά τερμάτων.

Το ThemaOnline έχει στην κατοχή του το ακριβές περιεχόμενο των εν λόγω πληροφοριών και έχει γνώση της ταυτότητας των ποδοσφαιρικών παραγόντων και των ομάδων που εμπλέκονται. Δεν μπορούμε, ωστόσο, να αποκαλύψουμε, καθώς κάτι τέτοιο θα συνιστούσε συκοφαντική δυσφήμιση.

Άλλωστε, όπως ήδη σημειώσαμε, πρόκειται για πληροφορίες κι όχι επώνυμες μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν από ανακριτές της Αστυνομίας.

Αν το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου που χειρίζεται το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων εξασφαλίσει μαρτυρία και οδηγηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο, τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν άρδην.

Πάντως, οι πιο πάνω πληροφορίες παραπέμπουν σε προσυνεννόηση για καθορισμό αποτελεσμάτων αγώνων με στόχο το κέρδος μέσω ποδοσφαιρικού στοιχήματος.

Πηγη: tothemaonline.com