Home TOP NEWS Σε απευθείας δίκη οι Μασιάς – Κωνσταντίνου

Σε απευθείας δίκη οι Μασιάς – Κωνσταντίνου


Μετά και τη χθεσινή, ύστατη προσπάθεια των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου να αποσπάσουν πληροφορίες από τους Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου σε σχέση με την εναντίον τους υπό διερεύνηση υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου-Αγίας Νάπας, που όμως έπεσε στο κενό, οδηγούν τους δύο ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου έχοντας ολοκληρώσει μεγάλο μέρος των ερευνών, αναμένεται να ζητήσουν την καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν όπως οι δύο παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τη δίκη «παίζοντας» όπως πληροφορούμαστε το «χαρτί» του επηρεασμού μαρτύρων. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαφαίνεται ότι δύσκολα θα επιτευχθεί. Πιθανότερο είναι όπως οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και αφού υπογράψουν υψηλή χρηματική εγγύηση.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των δυο υπόπτων φαίνεται ότι διευρύνεται και ο αριθμός των καταθέσεων. Οι ανακριτές αναμένεται να λάβουν άλλες περίπου 10 καταθέσει πέρα από αυτές που είχαν υπολογιστεί σε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: Cyprustimes.com