Home TOP NEWS Στο τέλος θα γίνει και εκεί απολογισμός

Στο τέλος θα γίνει και εκεί απολογισμός


Δεν θα αργήσουμε να δούμε παιχνίδια στα οποία οι διαιτητές θα είναι ξένοι. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση, σε ότι αφορά στην Κυρπιακή διαιτησία, έφτασε στο απροχώρητο. Ακόμα και μετά όλον αυτόν τον θόρυβο, τις φωνές και την ανυποληψία στην οποία έχει βυθιστεί η διαιτησία μας, κάθε εβδομάδα βλέπουμε τα ίδια. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να διορθωθεί, όταν τις σφυρίχτρες στα γήπεδα μας κρατούν οι ντόπιοι.

Βέβαια ότι πρόλαβαν να κάνουν το έκαναν. Πλέον στην κρίσιμη φάση της σεζόν δεν θα είναι αυτοί που θα παίρνουν τις αποφάσεις αλλά συνάδελφοί τους από το εξωτερικό.

Στις πρώτες 19 αγωνιστικές υπήρξαν ομάδες οι οποίες αδικήθηκαν, υπήρξαν και ομάδες οι οποίες κέρδισαν βαθμούς μέσα από τις διαιτητικές αστοχίες.

Να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου θα γίνει και σε αυτό το κομμάτι απολογισμός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στερηθεί φέτος βαθμούς από λάθη της διαιτησίας, η ΑΕΛ είναι επίσης μία ομάδα αδικημένη ενώ υπάρχουν και αυτές οι οποίες θα έπρεπε να είναι ήδη πολύ πίσω στη βαθμολογία ωστόσο οι διαιτητές τις κράτησαν ζωντανές.

Θα τα μετρήσουμε όλα στο τέλος να είστε σίγουροι.