Home TOP NEWS Απίστευτο περιστατικό: Φυγάδευση από την καραντίνα με κυβερνητική παρέμβαση

Απίστευτο περιστατικό: Φυγάδευση από την καραντίνα με κυβερνητική παρέμβαση


Απίστευτο περιστατικό καταγγέλουν Κύπριοι οι οποίοι έφτασαν το πρωί της Πέμπτης με πτήση της Aegean από την Αθήνα και υποβλήθηκαν σε πολύωρη ταλαιπωρία ελέγχων στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ζευγάρι το οποίο κατεύθασε από το εξωτερικό και μεταφέρθηκε με λεοφωρείο σε ορεινό ξενοδοχείο για να παραμείνει σε καραντίνα για 14 μέρες, φυγαδεύτηκε από το χώρο.

Εκείνο όμως εξόργισε τους υπόλοιπους, είναι το γεγονός ότι το λεωφορείο αφού αποβίβασε τον κόσμο δεν έφυγε. Αντίθετα, αναχώρησε μόνο όταν παρέλαβε ζευγάρι από τους επαναπατρισθέντες, το οποίο βγήκε ανενόχλητο από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για άτομο το οποίο στη διάρκεια της αναμονής στο αεροδρόμιο μέχρι τη μεταφορά στο ξενοδοχείο, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με υπουργό ζητώντας του να παρέμβει προκειμένου να τερματιστεί η ταλαιπωρία του ελέγχου στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, χθες, αναχώρησαν και άλλα άτομα από το ξενοδοχείο. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των υπολοίπων, δεν δόθηκαν απαντήσεις για τους λόγους που εξαιρέθηκαν από την καραντίνα.

Οπότε εύλογα τίθεται το ερώτημα κατά πόσον με παρέμβαση του ίδιου υπουργού ή άλλου κυβερνητικού στελέχους έγινε η μυστική αναχώρηση του εν λόγω ζεύγους από το ξενοδοχείο και γιατί αφού, σύμφωνα με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, οι επαναπατρισθέντες τίθενται σε καραντίνα στα ξενοδοχεία, κάποιοι εξαιρούνται τυγχάνοντας προφανώς ευνοϊκής μεταχείρισης…

Είναι εμφανές πως η κυβέρνηση ή κάποια στελέχη της, δεν τηρούν τα μέτρα που οι ίδιοι αποφάσισαν και επέβαλαν αλλά εφαρμόζουν τακτικές ειδικής μεταχείρισης.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό ήταν από χθες εις γνώσιν ΟΛΩΝ! ανεξαιρέτως των τηλεοπτικών σταθμών και τα οποία έκαναν την συνηθισμένη… γαργάρα, αποσιωπώντας το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.