Home TOP NEWS Δημητρίου: «Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα…»

Δημητρίου: «Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα…»


Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τoν Αποέλ ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στον σημερινό αγώνα και στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Εστιάζουμε στην επόμενη μέρα. Αυτό που θα δουλέψουμε περισσότερο είναι στον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι και τη διαχείριση που κάναμε, πρέπει να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε καλύτερα. Για να βελτιώσεις κάποια πράγματα πρέπει να τα εντοπίσεις. Μετά το πρώτο μισάωρο ισορροπήσαμε και με λίγη περισσότερη προσοχή μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, δεν έχουμε πολλές μέρες για να προετοιμαστούμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε άλλο το σημερινό παιχνίδι, απομένουν δέκα παιχνίδια δύσκολα και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Προς το παρών βλέπουμε την ΑΕΛ και τίποτα περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, εκτός του ότι βοήθησαν την ομάδα, ήταν αθλητοπρεπέστατοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μαζί μας και στη Λεμεσό και στη συνέχεια».