Home TOP NEWS Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Ένα έρημο τοπίο… τα γήπεδα είναι ήδη απλήρωτα»

Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Ένα έρημο τοπίο… τα γήπεδα είναι ήδη απλήρωτα»


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης και αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα προκύψουν στις ομάδες από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

«Το ΓΣΠ έχει κλείσει εδώ και 10 μέρες και γίνεται απλά γραφειακή δουλειά από το σπίτι. Έχουν όλα σταματήσει και είναι ένα έρημο τοπίο.

Προβλέπω σοβαρά προβλήματα στον χώρο του αθλητισμού. Από οικονομικής πλευράς ήταν ήδη προβληματικός ο χώρος και στηριζόταν στην επιχορήγηση και στις χορηγίες εταιριών. Θα έχουν όλοι προβλήματα εσόδων λόγω μη διαξαγωγής αγώνων, ίσως και μειώσεις χορηγιών.

Εμείς υπολογίζαμε ότι οι επόμενοι 10 αγώνες της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ θα είχαν χιλιάδες κόσμο, οπότε οι ομάδες περίμεναν αυτούς τους αγώνες. Λόγω της κάρτας φιλάθλου πάρα πολλής κόσμος δεν έκανε εισιτήριο διαρκείας και οι ομάδες περίμεναν έσοδα από τα εισιτήρια.

Τα γήπεδα είναι ήδη απλήρωτα και υπάρχουν μεγάλες οφειλές, όλα τα γήπεδα, τα σωματεία δεν μας πλήρωσαν όταν είχαν έσοδα, τώρα που δεν έχουν πως θα πληρώσουν;

Υπάρχουν πάρα πολλά που είναι στον αέρα. Οι τηλεδιασκέψεις δεν μπορούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει. Τα συμβόλαια που λήγουν θα είναι μεγάλο πρόβλημα, υπάρχουν παίκτες που είναι δανεικοί και πρέπει τέλος Μαΐου να φύγουν για τις ομάδες τους. Και αν στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, τα άλλα αθλήματα έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα».

Από protathlima.com