Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (02/03 – 08/03) τα έξι από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου εξήλθε ισόπαλη στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό το Σάββατο αρχίζουν τα play – off με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αφήνει στην άκρη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου προκρίθηκε στους τελικούς και στρέφει την προσοχή της στον θεσμό του κυπέλλου. Την Παρασκευή υποδέχεται την Ανόρθωση στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της «Κυρίας». Η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ εάν χρειαστεί. Η ομάδα που θα περάσει στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δερύνειας – Παφιακός.

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται την Ανόρθωση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στοχεύει στο «τρίποντο» για να διατηρήσει τη διαφορά της από την «Κυρία» και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες του ΑΠΟΕΛ για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλων Ladies, καθώς ηττήθηκε με 0-4 και παραμένει στην 3η θέση με 45 βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα δεν έχει παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας Γυναικών.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας επανέρχεται στη δράση μετά από δύο εβδομάδες. Το Σάββατο 7 Μαρτίου υποδέχεται την ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έλαβε μέρος στον αγώνα Cyprus Sunshine Epic 2020. Την 3η θέση πήρε ο Κωνσταντίνος Παυλίδης μαζί με τον Σταύρο Θεοφάνους με συνολικό χρόνο 15:47:18.36. Η Ελένη Κουκουμά αποχώρισε από τον αγώνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό και δεν έλαβε κατάταξη, ενώ είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη με την Κάλια Λαζάρου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για τη μεγάλη  προσπάθεια που κατέβαλαν όπως επίσης και στους ανθρώπους που μερίμνησαν για τη στήριξη τους κατά τη διάρκεια του τετραήμερου αγώνα.

Το τμήμα δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συμμετάσχει αυτή την Κυριακή (08/03) στον τον αγώνα θεσμό «Κλήρου Ατόβρυση 2020», με εκκίνηση και τερματισμό το προαύλιο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Θα υπάρξουν συμβολικά έπαθλα για τους πρώτους έξι άνδρες και γυναίκες των αγωνισμάτων 23km και 12km, καθώς και για τους πρώτους τρεις άνδρες και γυναίκες του αγωνίσματος των 4km. Για τον παιδικό αγώνα θα δοθούν συμβολικά έπαθλα για τα πρώτα τρία αγόρια και κορίτσια των ηλικιακών κατηγοριών 6-9 και 9 – 12 χρόνων.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών αντιμετωπίζει απόψε (03/03) εκτός έδρας την ΑΕΚ και στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν.