Home TOP NEWS Μίκου: «Είναι δύσκολο να παρακολουθώ τα όσα γίνονται, όμως πιστεύω…»

Μίκου: «Είναι δύσκολο να παρακολουθώ τα όσα γίνονται, όμως πιστεύω…»


Παρά την απόσταση που χωρίζει την Κύπρο από την Βενεζουέλα ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μίκου Φεντόρ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα του.

Πρόσφατα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επικήρυξαν τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο για ναρκοτρομοκρατία προσφέροντας αμοιβή 15 εκατ. δολαρίων για τη σύλληψή του.

Ο Βενεζουελάνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μίλησε στο Marca.com Radio και η τοποθέτηση του ήταν η εξής: «Όταν κάποιος βλέπει ότι η δικαιοσύνη επικρέμεται από πάνω του τότε ίσως φοβηθεί και παραδοθεί. Για να μπει αμοιβή για τη σύλληψη τότε σημαίνει ότι υπάρχουν εναντίον του αποδείξεις και δεν είναι τρελοί αυτοί που κατηγορούν. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τα όσα γίνονται στη χώρα μου όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει η κατάσταση εκεί που πρέπει να είναι στη Βενεζουέλα. 

Ο Μίκου δεν έκρυψε μάλιστα και τις πεποιθήσεις του: «Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά αθλητές. Είμαι Βενεζουελάνος, είμαι σε καλύτερη θέση από τους πλείστους συμπατριώτες μου και είμαι υποχρεωμένος να πω με ειλικρίνια ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στη χώρα μας. Πρέπει να διεκδικήσουμε. Είναι υποχρέωση μου να μιλήσω. Περάσαμε δύσκολα όλοι μας, τα τελευταία 20 χρόνια η χώρα είναι σε μόνιμη κρίση. Με έλλειψη ηλεκτρισμού, έλλειψη στο νερό αλλά και στα αγαθά που υπάρχουν στη χώρα».

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ είναι σταθερά απέναντι από τον Μαδούρο, έχοντας αναγνωρίζει ως πρόεδρο της χώρας, τον Χουάν Γουαϊδό.