Home TOP NEWS Κοινή ανακοίνωση των Συ.Φι:«Μετράμε τις ώρες και τα λεπτά… ας κάτσουμε επιτέλους...

Κοινή ανακοίνωση των Συ.Φι:«Μετράμε τις ώρες και τα λεπτά… ας κάτσουμε επιτέλους σπίτι»


Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι συνδέσμοι φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όλης της Κύπρου στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο αυτές τις δύσκολες μέρες.

Δηλώνουν ετοιμότητα να συνεισφέρουν αν χρειαστεί να παρέχουν την όποιαδήποτε βοήθεια ενώ κάνουν ξεκάθαρο ότι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν αυτό το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

Κοινή ανακοίνωση ΣΥΦΙ: Βασίλισσα… θα κάτσουμε σπίτι!

Η κατάσταση με την ραγδαία εξάπλωση του Κορωνοϊού μας κρατάει εδώ και ένα μήνα μακριά από την “Αγαπούλλα”. Μετράμε τα λεπτά και τις ώρες να βρεθούμε ξανά στο πλευρό της.

Για τον λόγο αυτό κάνουμε το δικό μας κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και σε όλο τον Κυπριακό Λαό. Ας κάτσουμε επιτέλους σπίτι! Αυτές τις ώρες που καθημερινά ανακοινώνονται κατά δεκάδες τα κρούσματα αλλά και άδικοι θάνατοι από την πανδημία, δε μας παίρνει παρά να συμμορφωθούμε επιτέλους με τις οδηγίες των ειδικών και να περιοριστούμε στα σπίτια μας.

Ειδικοί στην προκειμένη περίπτωση είναι οι επιστήμονες υγείας που δίνουν μία άνιση μάχη από το πρωί μέχρι το βράδυ στα νοσηλευτήρια της χώρας. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται σε αυτό το σύστημα υγείας που κάποιοι φρόντισαν να το κουτσουρέψουν στο βωμό της ιδιωτικοποίησης και των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου. Στο τέλος της πανδημίας κύριοι θα επανέλθουμε… Αρκετά προσπαθείτε να μας ταϊσετε σανό! Μετατοπίζετε τις δικές σας ευθύνες στο λαό, με περιοριστικά μέτρα κατά παραγγελία κομμένα και ραμμένα στην κερδοφορία του κεφαλαίου.

Από την αρχή αυτής της πανδημίας σύσσωμο το οικοδόμημα της Ομόνοιας έδωσαν και δίνουν καθημερινά τη μάχη τους προκειμένου ο κόσμος να μείνει στα σπίτια του και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο χρειαστεί. Δηλώσαμε και δηλώνουμε ξανά παρόν αν χρειαστεί να παρέχουμε τη βοήθεια μας εθελοντικά σε αυτή τη μάχη από όπου μας ζητηθεί.

Υ.Γ: Πρόδρομε ακόμη και μέσα σε αυτές τις συνθήκες, σε βλέπουμε που προσπαθείς να κάνεις το παιχνίδι σου… Άκου το ξανά λοιπόν! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ… Μην ανησυχείτε, δε σας παίρνουμε τη δικιά σας τέχνη με τα παιχνίδια εκτός γηπέδου και τις νίκες στα χαρτιά!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών