
Η UEFA ανακοίνωσε ότι την μεθεπόμενη Πέμπτη (23/4) θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη για το άμεσο μέλλον των εθνικών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Τα κρούσματα και τα θύματα του κορονοϊούμειώνονται σταδιακά σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (δυστυχώς, όχι σε όλες) και η UEFA ανακοίνωσε ότι, την επόμενη Πέμπτη (23/4), θα λάβει χώρα η πιθανότατα πιο κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το άμεσο μέλλον των εθνικών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η οποία σκέφτεται ακόμα και μονά ματς σε ουδέτερες έδρες για την ολοκλήρωση του Champions League και του Europa League, θα έχει τηλεδιάσκεψη με τις 55 εθνικές ομοσπονδίες, ώστε να συζητήσουν όλοι πως θα πρέπει να κινηθούν από εδώ και πέρα.
Πηγή:gazzetta.gr
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-238x178.jpg)






![Σκόραρε ο Νικόλας, άκυρο μέσω VAR [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-100x75.jpg)


