Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για Λάρκου και Ταραπουλούζη: «Κάνουν εξαιρετική δουλειά και βοηθούν την...

Ο Μπεργκ για Λάρκου και Ταραπουλούζη: «Κάνουν εξαιρετική δουλειά και βοηθούν την ΟΜΟΝΟΙΑ…»


Πέραν από τον Χένιγνκ Μπεργκ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να επιτελούν σπουδαίο έργο και οι Λάρκου και Ταραπουλούζης οι οποίοι με τις επιλογές των ποδοσφαιριστών κατάφεραν να “χτίσουν” ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο δείχνει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπεργκ στην συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα κλήθηκε να σχολιάσει για την συνεργασία του με τους δύο προαναφερόμενους χαρακτηρίζοντας την αυτή πολύ καλή.

Πως χαρακτηρίζει την συνεργασία του με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη: 
«Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Υπάρχει αντίληψη ποδοσφαιρική. Ξέρουμε τους διαφορετικούς ρόλους που έχουμε. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε καλή επικοινωνία και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και ήταν σημαντικό για μένα το ότι ήταν στην ομάδα αυτοί οι δύο όταν ήρθα εδώ. Έχουν την εμπειρία, είναι και οι δύο πορπονητές, αντιλαμβάνοτναι τα πάντα, ξέρουν την αγορά και το ποδόσφαιρο της Κύπρο. Αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και βοηθούν το κλαμπ να αποκτήσει σταθερότητα, να κάνει τα σωστά βήματα και να εξελιχθεί. Και ο πρόεδρος μας το κάνει πολύ σταθερό όχι μόνο με τα λεφτά αλλά και με τις ιδέες του. Παίρνει μέρος στις συζητήσεις, έχει επαφή μαζί μας κάθε εβδομάδα, κάνουμε διάλογο και με την εμπειρία του από άλλους τομείς κάνει τα πάντα πιο έυκολα.»