Home TOP NEWS Προχωρούν σε παύση πληρωμων οι τηλεοπτικες πλατφόρμες

Προχωρούν σε παύση πληρωμων οι τηλεοπτικες πλατφόρμες


CytaVision, PrimeTel και CableNet προχωρούν σε παύση πληρωμών των χορηγιών τηλεοπτικών δικαιωμάτων προς τα σωματεία, κάτι που αναμενόταν καθότι αναστάληκε κάθε αγωνιστική δράση.

Συνεπάγεται (όσον αφορά στη CytaVision) ότι το ίδιο ισχύει και για την ΚΟΠ TV, η οποία ειδοποιήθηκε από την εν λόγω Κρατική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ότι «πάγωσε» την τελευταία δόση (ύψους 2.200.000 ευρώ) που έπρεπε να καταβληθεί στις αρχές Απριλίου για να διαμοιραστεί στα σωματεία Απόλλων, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Παραλίμνι, Ολυμπιακό, Εθνικό Άχνας και Δόξα.

Από εκεί και πέρα, η CableNet ενημέρωσε τον ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση και την Πάφος FC προφορικά ότι θα υπάρξει στάση πληρωμών, ενώ για την PrimeTel δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη οι πληροφορίες επίσημα, αλλά την ίδια πολίτική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσει και η εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα.

Άλλωστε, προτού ακολουθήσουν κοινή γραμμή οι τρεις τους συνεννοούνται μεταξύ τους. Ζόρικα τα πράγματα λοιπόν για τα σωματεία λοιπόν, στην προσπάθεια τους να φανούν ΟΚ στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Πηγή: goalnews.com