Home TOP NEWS Συνελήφθη 35χρονος για απειλητικά τηλεφωνήματα στον Κωστρίκκη

Συνελήφθη 35χρονος για απειλητικά τηλεφωνήματα στον Κωστρίκκη


Οδηγείται σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 35χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, που συνελήφθη χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, Λεόντιος Κωστρίκης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο 35χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και απειλής με βάση των περί ρυθμίσεως ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών νόμο.

Στην καταγγελία του κ. Κωστρίκη αναφέρθηκε χθες το απόγευμα η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, κατά την έναρξη της καθιερωμένης καθημερινής ενημέρωσης για τα κρούσματα κορωνοϊού της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, μεταφέροντας παράλληλα μήνυμα καταδίκης του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.