Home TOP NEWS «Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας...

«Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας από τα σπίτια τους»


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει δυστυχώς και το Κυπριακό ποδόσφαιρο και μια σκέψη που γίνεται όταν και εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα είναι να γίνουν οι αγώνες χωρίς φίλαθλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει μπροστά από άδειες κερκίδες αλλά και με Κύπριους διαιτήτες.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο προπονητής μας από φίλο/η της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφορούσε αυτό το ενδεχόμενο και ο ίδιος τεχνικός της ομάδας κλήθηκε να απαντήσει πως θα την προετοιμάσει για ένα τέτοιο σενάριο.

Υπάρχει πιθανότητα, αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, να γίνει χωρίς οπαδούς και με Κύπριους διαιτητές. Πως προετοιμάζεις την ομάδα; «Θα είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς οπαδούς. Έχω εμπειρία από τον καιρό που ήμουν στην Λέγκια όταν παίζαμε Ευρώπη χωρίς οπαδούς. Δεν θα έχουμε την έξτρα βοήθεια από τον κόσμο όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας από τα σπίτια τους. Είναι και αυτό κάτι το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε. Σε ότι αφορά στους διαιτητές, είναι το ίδιο για όλους. Όταν είσαι διαιτητής ξέρεις ότι θα έχει 10 παίκτες μαζί σου και 10 εναντίον σου ότι κι αν σφυρίξεις. Αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου. Εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι μας»