Home TOP NEWS Αφιέρωμα στα χαμένα ταλέντα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και… η αναφορά στον...

Αφιέρωμα στα χαμένα ταλέντα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και… η αναφορά στον Μαυρία!


Η Ελλαδική αθλητική ιστοσελίδα to10.gr, το βράδυ της Τρίτης (19/5) ανέβασε ένα αφιέρωμα για τα χαμένα ταλέντα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ανάμεσα σε αυτά βρήκαμε ότι γίνεται αναφορά και στον ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χάρη Μαυρία ο οποίος ως γνωστόν βγήκε από τα σπλάχνα των ακαδημιών του “τριφυλλιού” της Ελλάδας.

Η αναφορά:

ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ: Γεννηθείς στις 21 Φεβρουαρίου του 1994, ο Χάρης Μαυρίας ήταν από τις αποκαλύψεις της σεζόν 2010-2011. Ντεμπούταρε στο Champions League στις 20 Οκτωβρίου του 2010, στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρούμπιν Καζάν σε ηλικία 16 ετών. Στη δική του περίπτωση η ΠΑΕ κέρδισε αφού αποκόμισε 3 εκατομμύρια ευρώ από τη Σάντερλαντ για τη μεταγραφή του τον Αύγουστο του 2013.

Όσον αφορά την μέχρι τώρα παρουσιά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Χάρης Μαυρίας μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις αποκαλύψεις και τις ευχάριστες εκπλήξεις την φετινή σεζόν στην θέση που αγωνίζεται.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός ήταν ένας από τους πιο σταθερούς, μαχητικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και δεν ήταν λίγες οι φορές που κέρδισε το χειροκρότημα όλων από τις κερκίδες.

Ο μεσοαμυντικός της ομάδας μας με τα όσα έδειξε εντός των τεσσάρων γραμμών αναμφισβήτητα κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο και σίγουρα η θέση του στην ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δύσκολα θα χαθεί τη νέα σεζόν.

Πάντως από τον καιρό που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα από την εποχή Γιάννη Αναστασίου, ο Χάρης Μαύριας μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματα του, όμως η συνέχεια για τον ίδιο ήταν σαφώς καλύτερη και δικαιωματικά κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού κάτι που αναμενεται να συμβαίνει όσο παραμένει στο ρόστερ μας ο Χάρης.