Home TOP NEWS Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που θα έχουμε μπάλα ξανά το σαββατοκύριακο

Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που θα έχουμε μπάλα ξανά το σαββατοκύριακο

 


Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης αγωνιά για τις εξελίξεις με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η παγκόσμια αθλητική κοινότητα προσπαθεί σιγά-σιγά να βρει τα… πατήματά της!

Σταδιακά, λοιπόν, ξεκινούν κάποιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, συνθέτοντας ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον μωσαϊκό, καθώς άλλωστε το ποδόσφαιρο τουλάχιστον δεν είχε σταματήσει παντού.

Πάμε λοιπόν να δούμε σε τι… προσδοκούν οι ποδοσφαιρόφιλοι τις προσεχείς ημέρες:

K-League 1 & 2 Ν. Κορέας*: Έναρξη σεζόν στις δύο μεγάλες κατηγορίες του πρωταθλήματος Νοτίου Κορέας, έστω με δίμηνη καθυστέρηση.

Vysshaya & Pershaya Liga Λευκορωσίας*: Όλα κυλούν ομαλά στη Λευκορωσία, η πανδημία δεν τους έχει χαλάσει τα σχέδια όλο αυτό το διάστημα, έτσι το προσεχές τριήμερο θα διεξαχθούν η 8η αγωνιστική στην 1η Κατηγορία και η 4η στη 2η. Ντιναμό Μπρεστ – Ντιναμό Μινσκ (10/5, 20:00) το ματς που ξεχωρίζει, με τις δύο ομάδες να απογοητεύουν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους!

Liga Primera Νικαράγουας*: Διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος, με τη Μανάγουα να φιλοξενεί τη Ρεάλ Εστελί, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα.

Premier League Ν. Φερόες: ΟΚ, η… κανονική Premier League ακόμα δεν έχει οριστική ημερομηνία επιστροφής. Για την ώρα… βολευόμαστε με την Premier των Νήσων Φερόες και τις 10 ομάδες που ρίχνονται από αύριο (Σάββατο, 9/5) στη μάχη – σε ώρα Premier League (17:00) τα πρώτα ματς!

Premier League Κινεζικής Ταϊπέι: Η 5η αγωνιστική παίζεται το πρωί της Κυριακής (10/5, 11:00), με το ντέρμπι κορυφής Ταϊτσούν – Ταϊπάουερ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Yokary Liga Τουρκμενιστάν: Για ένα μήνα σταμάτησε η δράση στο Τουρκμενιστάν, από τις 19/4 όμως επανήλθαν οι 8 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στα γήπεδα. Παρασκευή και Σάββατο έχει κανονικό πρόγραμμα, ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική Τετάρτη-Πέμπτη.

Πηγή:Gazzetta.gr