Όπως ανέφερε στη συνεντευξή του ο Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ της ομάδας μας, Γιώργος Κακουρίδης, ο κόσμος που αγόρασε τα πακέτα για τα πλέυ-οφ αλλά και οι κάτοχοι season ticket δεν θα μείνουν ζημιωμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη αποφασίσει να τους ανταποδώσει.
Η σχετική αναφορά… «Ναι έχουμε αποφασίσει πώς θα ανταποδώσουμε στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας και πακέτων για τα Play–Off τα παιχνίδια που έχουν χάσει λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί τους και θα τους ενημερώσουνε σχετικά»




![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)





![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)